Blog

Krok po kroku do smacznego biznesu!
Jako właściciel lub manager restauracji to Ty podejmujesz decyzję o wdrożeniu wszelkich narzędzi, które ułatwiają, usprawniają i porządkują codzienne obowiązki. Twoje nowoczesne podejście do biznesu, jest równie cenne dla lokalu gastronomicznego, jak dobra kuchnia. Unikalny pomył na biznes jest niezwykle ważny. Jednak od pierwszej koncepcji do jej realizacji jeszcze długa droga. Możesz przebyć ją razem z nami. Na naszym blogu znajdziesz najważniejsze informacje nie tylko o tym, jak otworzyć restaurację, ale także, jak efektywnie prowadzić i rozwijać swój gastronomiczny biznes.

Sprawdź, jak pogoda wpływa na Twój biznes

Nie da się ukryć, że czynnikiem wpływającym na sprzedaż jest pogoda. Początki wiosny powodują kolejki w klubie fitness, pierwszy śnieg oznacza tłok w wulkanizacji, a gdy spadnie deszcz na wzrost obrotów nie mogą narzekać sprzedawcy parasoli i kaloszy. Jaka zależność występuje między warunkami atmosferycznymi, a popytem w przypadku gastronomii? Coroczny raport klimatyczny publikowany przez amerykański […]